İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

CHOW CHOW ÇİN ASLANI YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 15809
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Denizli Gölgelik Köpek Üretim, Eğitim ve Pansiyon Çiftliği olarak, sağlık ve ırk garantili Chow Chow Çin Aslanı yavruları satıyoruz. Çiftliğimiz Denizli'de bulunmaktadır ve haftanın yedi günü 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. 2006 yılından beri Denizli'de hizmet vermekteyiz ve Türkiye'nin her ilinde referanslarımız mevcuttur. Tüm yetişkin köpeklerimiz safkan ve aşıları tamdır. Köpeklerimize sadece kuru mama veriyoruz ve düzenli olarak aşı ve sağlık kontrolleri yapılıyor. Sağlıklı yavrular elde etmek için bu yöntemi uyguluyoruz. Bize şehir dışından ulaşan müşterilerimiz için, yavrularımızı ve yetişkin köpeklerimizi canlı olarak izleme imkanı sunuyoruz. Bu sayede canlı olarak görerek seçme imkanı elde edebilirsiniz. Yavrularımızı Türkiye'nin her yerine sağlıklı bir şekilde ulaştırıyoruz ve en az 60 gün anne sütü aldıktan sonra aşılı bir şekilde teslim ediyoruz. Aşı yapmadan yavru sahiplenme işlemi gerçekleştirmiyoruz. Bizden yavru sahibi olan müşterilerimize mama, tasma, tarak, şampuan, yatak, oyuncak vb. malzemelerde %40 indirim yapıyoruz. Daha detaylı bilgi ve sorularınız için lütfen arayınız.
Yorumlar
123 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.