İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

british sorthair lynx point - rezerve açık

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27880
İlan Tarihi 24 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Lütfen daha fazla bilgi için bizi arayın. Evlat edinmek için sunulan kedilerimize sağlık kimlik pasaportu, cip, federasyon sözleşmeleri ve fatura dahil olmak üzere günü geçmiş sağlık uygulamaları ve veteriner son kontrolleri yapılmaktadır. Kredi kartı ödemeleri kabul edilmektedir. Diğer yavrularımız için @dream.paws.cattery.istanbul Instagram hesabımıza bakabilirsiniz. Her zaman yetiştiricilik bilgisi ve danışma desteği alabilirsiniz. 7/24 veteriner danışmanlığına sahibiz. Dream paws cattery, WCF (World Cat Federation / Dünya Kedi Federasyonu) ve Miyav / Cins Kedileri Koruma Derneği - Breed Cats Protection Club'a bağlı cattery ve kedievi'dir. Safkan kedi tercih ediyoruz ve size güzel, sağlıklı, safkan kediler sunuyoruz. Dream paws cattery'nin yavruları, federasyonun kuralları gereği en yüksek kalitede bakılacak ve kontrol altında tutulacaklar. Sosyal yavrularımıza gerekli sevgi ve eğitimi veriyoruz, böylece evinizde mutlu bir şekilde yaşayabilirler. Yavrularımız sürekli olarak anne sütü, yaş ve kuru mamalar ve vitaminler ile beslenir ve yavrularınız sağlıklı bir şekilde sizinle birlikte yaşamaya hazırdır.
Yorumlar
146 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.