İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

3 AYLIK TOY PODDLE RES BROWN

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21761
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Merhaba, küçük yavrumu ikamet değişikliği nedeniyle ücretli olarak sahiplendirmek zorundayım. İlk kez bir yavru sahiplendim ve 2 ayımızı birlikte geçirdik. Gerçekten inanılmaz bir deneyim ve insanı birçok şeyden uzaklaştıran bir bağ kuruyor. Bu nedenle çok üzgünüm ama maalesef elimden başka bir şey gelmiyor. Köpeğim, 12.05.2022 doğumlu Mars adında bir Toy Poodle Red Brown'dur. Mars, karma 1 ve karma 2 aşıları ile kuduz ve boğmaca aşısı yapıldı ve çipi takıldı. Henüz 3 aylık olmasına rağmen otur komutunu 2 aylıkken öğrendi. Salep kıvamındaki tüyleri ve güçlü bağışıklık sistemi ile dünyanın en zeki ikinci ırkıdır. Tüy dökmez ve koku yapmaz. Beslenmesinde tamamen organik mama kullanıldı ve bu uygulama devam ediyor. Mars'a ait her şeyin yeni sahibine verileceği gibi tüm ağır masrafları da karşılandı. Sadece mama alımı yapılması gerekiyor. Mars, karakter olarak aileye bağlı bir hayvandır ve özellikle evde çocuk varsa onlara aşık olup onların yanından ayrılamaz. Çok enerjik bir yapıya sahip olduğu için günde 2 kere 15'şer dakika yürüyüş yapması yeterli olacaktır. Ona gerçekten aile olup bakacak kişiler tercihimdir.
Yorumlar
251 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.